Ledelsesrådgivning og sparring i øjenhøjde

Gulmann Management er med udgangspunkt på Vestsjælland, startet i 2012 med fokus på at støtte og sparre med ledere og virksomhedsejere omkring effektiv drift, daglig ledelse, eksekvering og implementering af alle de planer og visioner, som vi alle har og indimellem ikke lige får gjort, når dagligdagen styrer.

Jacob Gulmann har mere end 30 års drifts- og ledelseserfaring fra forskellige artede firmaer og brancher som Hempel Gruppen, Taxa 4×35 og Dansk Ride Forbund.

Fokus er og har altid været på kunder, medarbejdere, ledelse, salg, logistik, IT og økonomi. Har både nationalt og internationalt stået i spidsen af succesfulde vækst- og effektiviseringsprojekter. Altid med fokus på organisationsens kultur, ånd, muligheder og kvalifikationer og baseret på disse assisteret med at sætte det rette hold til den givne opgave, eksekvere på de aftalte planer samt løbende sikre opfølgning.

Så hvis du kan nikke genkendende til nogle af de udfordringer og behov, vi alle har i dagligdagen som ledere og ejere af små og store virksomheder og kunne have brug for en snak med en erfaren og empatisk virksomhedsleder, er du velkommen til at kontakte Jacob på mobil tlf. 20 12 70 79 eller mail jacob.gulmann@gmail.com

Åmosegården