Åmosegården

Velkommen
Salg af hundefoder 150 150 Kristina Jensen

Salg af hundefoder

NYHED !!!

Vi har lavet en spændende aftale med Brogaarden, omkring salg af deres nyere hundefoder mærke “Prestige”.

Vi kan derfor nu tilbyde salg af “Prestige” hundefoder. Et komplet foder som fås til alle størrelser hunde, hvalp som gammel, overvægtig eller aktiv og i mange lækre smagsvarianter.

  • Optimal beskyttelse af knogler og led.
  • 40 essentielle næringsstoffer, vitaminer og naturlige antioxidanter sørger for din hunds sundhed og vitalitet.
  • Optimal tarmflora og sikker fordøjelse.
  • Høj på animalske proteiner.

Alle vores hunde på gården fodres med dette mærke, og de trives alle rigtig godt på det 🙂

Kontakt os endelig ved interesse eller spørgsmål, vi kan få hjem til alle racer.

Læs mere om foderet her:

Ej at forglemme hundene 150 150 Kristina Jensen

Ej at forglemme hundene

Vi synes ikke i skal snydes for en lille opdatering på hundene også, hvor 2018 har været et super år og hvor flokken blev udvidet med et nyt medlem 🙂 2019 bliver heller ikke noget stille år på hundefronten, hvor nye mål, planer og tiltag her på gården kommer til at fylde en del.

2018 har været et super år for Valborup’s Ellamy og Malene. Hvor de er strøget igennem forskellige prøver i DRK og RJK regie.

DRK: 1 præmie i begynderklasse B, så klar til åbenklasse, hvilket er målet for 2019 og lidt mere.

RJK:

Apporteringsprøve bestået.
Åbenklasse test udmærkelse, som den eneste hund den dag.
Åbenklasse Markprøve udmærkelse.
Stillet i Vinderklasse, men vi mangler lidt endnu, mon ikke det kommer i 2019 🙂

 

Jacob har også været af sted med to af hans piger, hvor Broadlaw Nightingale (Claire) og Fortshire Dazy (Amy) begge har bestået apporteringsprøven 🙂

Frida (Honey) har i 2018 bestået apporteringsprøven og udmærkelse i åbenklasse

test i RJK regie.

Målet er i 2019, at komme igennem vinderklasse med Honey 🙂

 

2018 bød også på et dejlig kuld hvalpe efter Broadlaw Nightingale (Claire) og vores super dejlige hanhund Leacaz Stormpetrel (Pete), hvor der snart kan fejres 1 års fødselsdag. Hvalpene har arvet deres forældres skønne sind, med en fantastiske ”tænd/sluk” knap, hvor lysten til at lære nyt er lige så stor, som en god nussetur 🙂

 

 

 

 

 

Nyeste medlem i hundeflokken er Åmosegårdens Chester,

som er fra vores hvalpekuld efter Clair og Pete.

Chester er en skøn ung hund, med det helt rette sind

og viser stort potentiale.

Vi glæder os til at vise ham mere frem i 2019, og mon ikke

han er klar til UHM i RJK hvis alt går vel 😉

Udover en masse prøver i 2019, har vi også lidt hvalpeplaner omkring Fortshire Dazy (Amy) og Valborup’s Ellamy (Ella) hvis løbetider etc. falder i hak med prøver, jagter og vores træningstur til UK.

Vi vil også begynde at tilbyde lydighedstræning af generel karakter, hvor der løbende vil blive slået op her på hjemmesiden og vores Facebook side. Så følg endelig med, hvis interesse 🙂

2019 bliver absolut ikke et kedeligt år, vi glæder os til en masse gode timer med vores hunde 🙂

Nyt år – nye mål 150 150 Kristina Jensen

Nyt år – nye mål

Nu er vi trådt et lille stykke ind i 2019, med en masse nye mål og planer omkring heste her på gården.

2018 har været et spændende år på hestefronten, på både godt og ondt.

 

Gørklintgårds Guiana efter Dreamboy flyttede ind på gården, og viste os hurtig hvor nem og sød en unghest hun er. Vi er super glade for hende og den positive fremgang som hun viser.

Guiana var til egnethedstest i Næstved november 2018, hvor hun viste nogle gode momenter under ridningen, trods det hele var lidt stort og farligt 🙂

Vi glæder os meget til den fremtidige udvikling med hende og mon ikke hun bliver vist lidt mere frem her i 2019.

 

 

Zolo SD efter Zonic, fortsætter sin fantastisk udvikling og er snart klar til der

hvor det bliver rigtig sjovt. Han viser rigtig stort potentiale og en dejlig hest at ride, så det kun en fornøjelse at uddanne på ham.

Han nyder at være ene vallak blandt 4 hopper, som alle synes han er skøn – ligesom vi gør 🙂

 

 

Sezuanna efter Sezuan, klarede sig rigtig fint i Herning, men har desværre stået de sidste 6 måneder med en skade, som heldigvis går den rigtig vej nu!

Efter et tjek hos Hestedoktoren d. 7 januar, kan vi heldigvis ånde lidt lettet op og melde Sezuanna klar til genoptræning 🙂

Så mon ikke at 2019 bliver hendes år – vi krydser i hvert fald alt hvad krydses kan 🙂

 

 

 

Vi vil løbende lægge opdateringer, billeder og videoer op af hestene – så følg endelig med her på hjemmesiden eller vores Facebook side – Vi er sikre på det bliver et spændende og travlt år 🙂

Efteråret er på vej 150 150 Kristina Jensen

Efteråret er på vej

Her på gården nyder vi de solrige og lune oktober dage, inklusiv hundene og hestene! Det skønt at kunne træne hunde, såvel som heste under en skyfri himmel. Her på gården bliver der flittigt trænet hunde i vores flotte omgivelser rundt om gården, og hestene slipper heller ikke for en tur rundt 🙂

Men før vi ved af det, så er de solrige dage byttet ud med regn fyldte og blæsende efterårsdage. Men det kan bare komme an, for vi er klar med et spritnyt ridehus – og vi glæder os næsten helt til at skulle bruge en masse timer i det 😉

Så  hvis du heller ikke vil lade vejret styre din ridning vinteren over, så HUSK at vi sælger ridehuskort og der også tilbydes dressur undervisning hos Malene. Så kan efteråret og vinteren umuligt blive mørk og kedelig, og hesten undgår at holde vinterferie 🙂

Fra Nordsjælland til Kalundborg 150 150 Kristina Jensen

Fra Nordsjælland til Kalundborg

Onsdag d. 19 september havde vi besøg af TV-Kalundborg på Åmosegården, som kom og se vores dejlige sted og hørte lidt om os, dagligdagen her på gården og vores fremtidsplaner.

Det kom der en rigtig fin artikel ud af, som vi håber kan “vække interesse” og derefter være med til at give liv og nye muligheder her ud til Røsnæs.

Du kan læse meget mere om det i artiklen her:

Fra Nordsjælland til Kalundborg 

God læselyst.

 

Udmærkelse til Malene & Valborup´s Ellamy 150 150 Kristina Jensen

Udmærkelse til Malene & Valborup´s Ellamy

D. 4 september 2018 var Malene og Valborup´s Ellamy  (Ella) på Ledreborg, hvor de stolt fik en udmærkelse i RJK´s åben klasse markprøve.

En spændende tid vi nu går i møde, hvor Malene og Ella nu er klar til vinder klasse markprøve.

Ridehuset endelig færdiggjort!! 150 150 Malou Friis

Ridehuset endelig færdiggjort!!

Så er det smukke ridehus endelig færdigt og indviet. Her er lidt billeder af, hvordan det ser ud nu.

Forårsfornemmelser på Aamosegaarden 150 150 Malou Friis

Forårsfornemmelser på Aamosegaarden

Foråret blomstrer lige så stille på Aamosegaarden. Fuglene synger, solen skinner og jordbunden fyldes med nye grønne spirer og blomsterskud. Alt ånder fred og idyl.
Der er noget specielt over dét at være på en gård, så tæt på naturen i forårsmåneden. Det er smukt at se naturen vågne, og dyrene komme ud af deres vinterhi – rådyrlam og harekillinger, vil snart pryde omgivelserne på aller fineste manér. Alt imens hvalpene vokser op, og snart må forlade vores lille hjem. Her lidt forårsfornemmelser (og et sneak peek af ridehusets nuværende udvikling) fra os til jer.

Malene & Jakob

 

 

Ridehus på vej til Aamosegaarden! 150 150 Malou Friis

Ridehus på vej til Aamosegaarden!

Så er den gamle ridebane blev nedlagt, og snart er den transformeret til et smukt nyt ridehus. Her er lidt billeder af opstarten – flere billeder af den kommende proces følger.

Indtil videre er der blevet nedlagt hegn, fældet træer, gravet ud, planet og lavet grusvej. Vi glæder os meget til at se det færdige projekt!

 

 

 

Aamosegården – nu et kuld hvalpe rigere 150 150 Malou Friis

Aamosegården – nu et kuld hvalpe rigere

I går, fredag d. 09/03-2018, startede vores supertæve Broadlaw Nightingale (Claire) ved 16-tiden, med at vise de første tegn på, at hvalpene var på vej. Omkring klokken 22, begyndte fødslen, og kort efter kom den første fine hvalp til verden. Fødslen fortsatte indtil klokken ca. 04 i morges, lørdag d. 10/03-2018. Det blev til 10 smukke, sorte hvalpe, der alle er i god behold og bliver plejet på fineste manér af den dygtige mor. Det er blevet til 4 tæver og 6 hanner, efter  Broadlaw Nightingale (Claire), efter Denbrig Ace of Spades, og vores fantastiske han Leacaz Stormpetrel (Pete), efter Lowforge Glenaveigh Of Leacaz (Lee Hartis)

Her et billede af Claire fra onsdag d. 07/03-2018, hvor vi endnu ikke vidste, at fødslen meldte sig i weekendens start, og et billede af de kære små i en middagslur.